Jools

Compacte coverband: Jools

Jools is een ‘compact coverband’ en bestaat uit slechts drie personen. Ondanks onze kleinere bezetting maken wij van elke gelegenheid een groots feest. Ieder optreden van de band is uniek en neemt u mee met muziek vanaf de jaren 60 tot nu. Met Jools gaan de voetjes van de vloer en zult u nooit onbevredigd naar huis gaan!

Samenstelling van onze coverband

Onze band bestaat uit toetsenist Willem Spans, gitarist en mondharmonicaspeler Jan van Dijk, en zangeres Mireille Nieuwenhuizen. Ieder van ons heeft jarenlange ervaring in het muziekcircuit. Mireille zorgt met haar warme stemgeluid en geweldige podiumpresentatie voor een ultiem muziekoptreden. Ook de heren dragen hun steentje bij voor een vocaal harmonisch geheel. De gitaar, toetsen, en mondharmonica zorgen tot slot voor een solide en complete sound.

Repertoire: van de jaren zestig tot nu en weer terug!

Het repertoire van Jools bestaat uit een afwisselende muziekselectie: wij spelen de hits van nu tot in de jaren zestig en weer terug. De speellijst is te omschrijven als Pop, Swing, Soul en Disco. Elk nummer is een feest van herkenning en kan door iedereen worden meegezongen. Wij zijn te boeken voor ieder huwelijk, festival, buurtfeest, en voor elk ander event.

Onze band beschikt over haar eigen geluid- en bescheiden lichtapparatuur. Wanneer u groots wilt uitpakken of een uitgebreider evenement wilt neerzette, werken wij samen met SEM (licht & geluid) productions uit Meppel. Wij zijn u namelijk graag zo volledig mogelijk van dienst.

Heeft u vragen of wilt u de coverband huren? Neem contact op door te bellen naar 0522 – 261 630 of door het formulier op deze website in te vullen. Uw bericht wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.

Ga naar JOOLS website

Jools