Duo huren: van de classics tot de popmuziek van nu

Naast zijn solo-optredens speelt Willem Spans regelmatig met anderen, bijvoorbeeld met gitarist Douwe Sterkenburgh. U kunt ons als duo huren voor jubilea, verjaardagen, en andere feestelijke gelegenheden. Het is echter ook mogelijk om mooie luisterliedjes te spelen die uw event muzikaal omlijsten.

Muzikaal ervaren

We hebben allebei veel ervaring opgedaan op diverse podia en feesten in Nederland. Douwe Sterkenburgh heeft in verschillende formaties gespeeld. Van eigen werk in de band Sonic Attick in de jaren tachtig, bands als Nameless en Cazmelion, tot de covers die hij nu speelt in de band Justuzzz. We leerden elkaar kennen in de muziekscene van Zuid-Oost Drenthe. Later ontstond het idee om een muziekduo te vormen.

Als duo staan wij dicht bij het publiek, met veel interactie en humor. Ons repertoire bestaat uit een grote selectie muziek: van de classics uit de jaren zestig tot de popmuziek van nu. Wij zorgen ervoor dat uw feestje een event wordt, waar de mensen nog dagen over napraten.

U kunt het duo huren voor uw borrel, jubileum, bedrijfsfeest, barbecue, receptie, tuinfeest, housewarming, en voor elke ander feest. Bij een optreden van Willem Spans en Douwe Sterkenburgh kunt u rekenen op een avondvullend muzikaal programma.

Heeft u vragen of wilt u het duo huren? Neem contact op door te bellen naar 0522 – 261 630 of door het formulier op deze website in te vullen. Uw bericht wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.