Willems Spans Entertainment

Voor de leukste verjaardagen en borrels

Interactie, humor en veel plezier! Willem Spans is een zanger en toetsenist met een groots repertoire. Mijn muzikale selectie bestaat uit een mix die jong en oud zal aanspreken en van elke gelegenheid een feestje maakt. U kunt mij als zanger of entertainer huren voor verjaardagen, barbecues, borrels, en andere feestelijke gelegenheden.

Bij een optreden van Willem Spans kunt u rekenen op een avondvullend muzikaal programma.

Willem als soloartiest

Als entertainer ben ik al twintig jaar werkzaam in het artiestenvak. Ik begon mijn carrière op driejarige leeftijd in de muziekwinkel van mijn vader en volgde vervolgens pianolessen, tot ik ging spelen in verschillende blues- en rockbandjes. Halverwege de jaren tachtig kwam de amusementsmuziek in beeld. Eerst speelde ik in allerlei bandjes, orkesten en duo-bezettingen. Nu treed ik voornamelijk op als solo-artiest.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Voor een feestje kan ik met alle muziekstijlen uit de voeten: van de hits van de Beatles, Nederlandstalige nummers, tot het beste uit de top 1000. Ik speel bovendien overal waar een stopcontact in de muur zit: op recepties, braderieën, jaarmarkten, in feesttenten, op de boot, in bruine kroegen, grand cafés, bij voetbalclubs, tennisclubs, in winkels, en in showrooms. Alles is mogelijk!

Heeft u vragen of wilt u Willem Spans als zanger of entertainer huren?
Neem contact op door te bellen naar 0522 – 261 630 of door het formulier op deze website in te vullen. Uw bericht wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.

Willem Spans