Willem Spans start met Sing-a-Long

WanneperveenWillem Spans gaat 19 juli om 17.00 uur live het terras op. De Meppeler ras-entertainer start bij Café Restaurant Belterwiede in Wanneperveen een Sing-aLong. Bezoekers worden dan actief betrokken bij het optreden.

Met het initiatief in Wanneperveen krijgen mensen de kans om samen met Willem Spans hun favoriete nummer ten gehore te brengen. ‘Een soort live-karaoke dus, waarbij de zangers en zangeressen dus door mij muzikaal worden bijgestaan’, legt de entertainer uit. Met de Sing-a-Long gaat volgens Spans een door veel mensen gekoesterde wens in vervulling. ‘Veel mannen en vrouwen vinden het leuk om te zingen en willen dat wel eens live doen. Dat kan tijdens de Sing-a-Long door achter de bar een papiertje af te geven met daarop het nummer dat zij willen zingen.’ De nieuwe activiteit is niet alleen bedoeld voor ‘zingende nachtegaaltjes’. Ook minder getalenteerde zangers en zangeressen zijn welkom. ‘Het moet gewoon een heel gezellige happening worden’, aldus Spans.

Uitbater Rein Krips van Café Restaurant Belterwiede organiseert rond de eerste Sing-aLong op zondag 19 juli aan het einde van de middag op het terras een barbecue. ‘Een hapje, een drankje, muziek en veel gezelligheid. Daar gaan we voor’, zo zegt Krips. Willem Spans wil de Sing-a-Long elke maand in het etablissement aan de Veneweg 191 in Wanneperveen herhalen. ‘Ik herinner mij nog de woensdagavonden bij Klaas Koen aan het Bovenwijde in Giethoorn. Die waren legendarisch gezellig. Die sfeer moet terug en daar gaan we in Wanneperveen voor zorgen.’